Hardtransformator voor elektrische opbergkastenToepassing in onderdelenverwerking

  • vrijgavetijd:2022-11-03 13:21:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:419
  • Korte omschrijving:

    Hard,HardCode voor de installatie van elektrische transformatoren,Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de t

Artikel inhoud
HardCode voor de installatie van elektrische transformatoren,

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, wordt beschadigd, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.


Hardtransformator voor elektrische opbergkastenToepassing in onderdelenverwerking



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,HardScb11 driefaselijke transformator voor droog type, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen handel, tunnelbouw luchthavens, chemische bedrijven en fabrieken.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Bij inbedrijfstelling:


Hardtransformator voor elektrische opbergkastenToepassing in onderdelenverwerking



Plug eerst de stroom met volle lading observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

kwaliteitsnormDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

HardOverige productinformatie
  • Agnezno.kgmPlatform hydraulisch hefplatformWaar is het van gemaakt

    Agnezno.kgmPlatform hydraulisch hefplatformWaar is het van gemaakt

  • PescaraNameHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformHet toepassingsgebied:

    PescaraNameHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformHet toepassingsgebied:

  • PescaraNameHydraulisch hefplatform van het schaartypeSterke en zwakke punten in productgebruik

    PescaraNameHydraulisch hefplatform van het schaartypeSterke en zwakke punten in productgebruik

  • PescaraNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

    PescaraNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformHoofdzaak:

  • PescaraNameContainerinstapbrugDe kwestie van overleven is:

    PescaraNameContainerinstapbrugDe kwestie van overleven is:

  • Charlotte.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugComparatief voordeel

    Charlotte.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugComparatief voordeel

  • Shiqiqing oude stad12 meter mobiel hefplatformWat is de configuratie en kenmerken ervan?

    Shiqiqing oude stad12 meter mobiel hefplatformWat is de configuratie en kenmerken ervan?

  • KamerheerHydraulische druk van het hefplatformrecente markt

    KamerheerHydraulische druk van het hefplatformrecente markt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!